Despre Noi

Compania Volta Marine, infiintata in anul 2008, este o societate comerciala cu capital 100% romanesc, care ofera pe piata romaneasca o multitudine de echipamente navale necesare navelor maritime si fluviale, fabricate de companii si corporatii de marca internationale.

Volta Marine ofera totodata si echipamente industriale cu aplicatie terestra, de asemenea din import, destinate pentru termocentrale, electrocentrale, fabrici de prelucrare lemn- spre exemplu debimetre, filtre, valvule de apa, de ulei si combustibil.

Volta Marine este si o firma prestatoare de servicii la nave (aflate in constructie si/sau care opereaza deja, maritime sau fluviale), cu activitati de reparatii si intretinere anuala sau de instalare si punere in functiune a echipamentelor.
Tinand cont intotdeauna de cerintele pietei si de dezvoltarea sectorului naval, Volta Marine a realizat impreuna cu clientii sai proiecte ce au propulsat-o in topul celor mai buni distribuitori de echipamente navale din Romania.
Nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati, atat pentru a va pune la dispozitie intreaga noastra oferta dar si pentru a vedea si testa echipamentele aflate in showroom.
Va multumim pentru interes si va asteptam,

Echipa Volta Marine